Logópályázat - Szavazzon a projekt logójára

NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF Zrt.)pályázatot hirdet az Eszterházy Károly Egyetem Média és Design Intézet hallgatói számára az Egert keletről elkerülő út, „EGRI ELKERÜLŐ ÚT -AZ ÉLHETŐBB VÁROSÉRT” című projekt logójának és arculatának megtervezésére. A pályázat célja a speciális tematikához illeszkedő arculat kidolgozása.  

A logónak sugallani kell a projekt filozófiáját és célját, amely a projekt a nevével ellentétben kevésbé az elkerülő funkciót, mint inkább a város hosszútávú tehermentesítését, élhetőbbé tételét célozza meg. A cél a városon átmenő forgalom okozta zaj, levegőszennyezés és zsúfoltság csökkentése, amely élhetőbb városi környezetet és fenntarthatóbb, egészségesebb jövőt biztosít az itt élők számára.  

Az Eszterházy Károly Egyetem Média és Design Intézete beépíti a pályázatot a hallgatók kötelező féléves feladatai közé és a félév végén az oktatók a beérkezett pályaműveket szakmai szempontok alapján értékelik és elbírálják. A legjobbnak ítélt logókat web-, és Facebook oldalunkon közösségszavazásra bocsájtjuk, amelynek részleteiről a későbbiekben adunk tájékoztatást. A díjnyertes pályázat pénzjutalomban részesül.  

Az Önnek tetsző logóra a következő oldalon szavazhat: https://forms.gle/5Pk4TRYM4HfBvACH9